Місто

​У перші дні грудня в Житомирі випаде сніг, але пролежить недовго

2 December 2019, 13:29

У Житомирі в ніч на 3 грудня синоптики прогнозують снігопад. Втім, поступово до кінця робочого тижня сніг розтане, адже температура повітря зросте до +5 градусів тепла.

Про це свідчить прогноз погоди, який 2 грудня надав Житомир.info Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

У вівторок, 3 грудня, у Житомирі хмарно, вночі сніг, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 1-3 градуси морозу, вдень від 1 градусу морозу до 1 градусу тепла. На дорогах місцями ожеледиця.

У середу, 4 грудня, буде також хмарно, проте без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6 градусів морозу, вдень від 3 градусів морозу до 2 градусів тепла.

У четвер, 5 грудня, мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2 градусів тепла до 3 градусів морозу, вдень 0-5 градусів тепла.

У п’ятницю, 6 грудня, у Житомирі опадів не очікується. Температура вночі – 0-5 градусів морозу, вдень від 0 до 5 градусів тепла.

Нагадаємо, синоптики попереджали про мокрий сніг та ожеледицю на дорогах Житомирської області вдень 2 грудня та вніч на 3 грудня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода сніг  
Матеріали по темі