Події

​Поліція Житомирської області розшукує розбійників, які вдерлися до оселі пенсіонерів та, вимагаючи цінності, вбили дідуся

2 December 2019, 15:54

Поліцейські Житомирщини розшукують нападників на літнє подружжя у смт Миропіль Романівського району.

Про це 2 грудня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«30 листопада увечері до поліції надійшло повідомлення про смертельне травмування жителя смт Мирополя Романівського району. У ході перевірки інформації з’ясувалось, що у будинок літнього подружжя вдерлися двоє незнайомців та почали вимагати цінності. Під час цього нападники завдали господарю смертельних травм. Нині поліцейські встановлюють їх особи та місце перебування», - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що близько 22:00 до будинку пенсіонерів, вибивши спочатку шибку у вікні, а потім і двері, удерлися двоє невідомих. Чоловіки ще з порогу почали бити 79-річного господаря і вимагати гроші.

З іншої кімнати намагалась вийти дружина пенсіонера, але нападники не дозволили їй цього зробити, а наказали залишатись у спальні, відібравши мобільний телефон. Лише за півгодини, коли незнайомці втекли, жінка змогла звільнитись та повідомити про подію сусідам, які й викликали поліцію та швидку медичну допомогу.

На жаль, отримані дідусем травми виявились несумісними з життям.

«За вказаним фактом поліцією розпочато кримінальне провадження відразу за кількома статтями Кримінального кодексу - 115 (Умисне вбивство) та ст. 187 (Розбій). Наразі тривають слідчо-розшукові заходи для встановлення осіб підозрюваних та їх затримання. Їм загрожує ув’язнення на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі», - повідомили в поліції.

За наявною інформацією, нападники заволоділи заощадженнями пенсіонерів.

Як повідомляв Житомир.info, 2 вересня 2019 у смт Хорошів Житомирської області затримали чоловіка, який погрожував 86-річній бабусі та силою відібрав у неї 2 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розбій вбивство вимагання напад побиття  
Матеріали по темі