ДОПОМОГА

Житомирське управління Держмолодьжитла оголосило про прийом заяв від АТОвців і переселенців на пільговий кредит

3 December 2019, 11:10

З третього грудня 2019 року Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву розпочинає прийом заяв про намір отримати пільговий кредит на придбання житла від учасників проведення антитерористичної операції (та/або операції Об’єднаних сил) і внутрішньо переміщених осіб. Заяви прийматимуть до 5 грудня.

Про це 3 грудня Житомир.info повідомили у Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла.

«Звертаємо увагу зацікавлених осіб в отриманні пільгового довгострокового державного кредиту на придбання житла! На офіційному вебсайті Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла (www.zht.molod-kredit.gov.ua) громадяни мають можливість:

- отримати необхідну інформацію щодо того, чи мають вони право на отримання кредиту;
- визначити орієнтовний розмір кредиту та умови його отримання;
- ознайомитися з переліком документів, які необхідно подати до регіонального управління для отримання кредиту;
- зареєструватись як кандидат для отримання кредиту», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що заяви про намір отримати кредит та анкети можуть бути подані до Житомирського регіонального управління Держмолодьжитла або ж можуть бути надіслані засобами поштового чи електронного зв’язку.

Заяви можна подавати до будь-якого регіонального управління Держмолодьжитла (не залежно від місця реєстрації громадянина).

У Житомирському регіональному управлінні Держмолодьжитла заяви про намір отримати кредит приймають у робочий час – з 09:00 год. до 18:00 год.

Моментом подання заяви про намір отримати кредит є час та дата фактичного подання (в електронному або паперовому вигляді) такої заяви. Заяви, які надійшли в неробочий час/день, вважаються поданими у наступний робочий день.

Прийняття заяв про намір отримати кредит буде припинено 05 грудня 2019 року о 18.00 год.

У разі виникнення питань щодо подання та/або реєстрації заяви про намір отримати кредит на придбання житла учасники проведення антитерористичної операції і внутрішньо переміщені особи можуть звертатися за номером телефону: (0412) 42 25 12.

Нагадаємо, 27 листопада 2019 року уряд прийняв рішення про спрямування 200 млн грн, щоб АТОвці та вимушені переселенці могли придбати житло на пільгових умовах.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 18 листопада 2019 року програмою «Доступне житло» у Житомирі скористалися чотири сім’ї, які отримали підтримку держави на будівництво власного житла.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держмолодьжитло кредит доступне житло  
Матеріали по темі