Події

Дві нічні ДТП на трасі Київ – Чоп у Житомирській області: одна фура знесла відбійник, інша – «наздогнала» автобус

3 December 2019, 12:22

Пізно ввечері 2 грудня на трасі Київ – Чоп у Коростишівському районі Житомирської області вантажівка в’їхала у колесовідбійник.

Про це Житомир.info 3 грудня повідомили у пресслужбі патрульної поліції Житомирської області.

«О 21:00 год. 2 грудня на 106 км автодороги Київ – Чоп водій автомобіля DAF, 1974 року народження, не вибрав безпечної швидкості руху, був неуважним, не врахував дорожню обстановку та не дотримався безпечного інтервалу. В результаті цього здійснив зіткнення з колесовідбійником. Відносно водія було складено протокол за ст 124 КУпАП, у нього вилучено посвідчення водія», – поінформували у пресслужбі патрульної поліції та зазначили, що у ДТП ніхто не постраждав.

Після півночі 3 грудня на цій же трасі вантажівка в’їхала в автобус.

Виклик про ДТП на 98 км автодороги Київ – Чоп патрульні отримали о 01:35 год.

На місці правоохоронці виявили транспортний засіб Mercedes-Benz Actros з напівпричепом, яким керував водій 1983 року народження, що проживає у Туреччині. Він не дотримався безпечної дистанції та швидкості, в результаті чого скоїв зіткнення з автобусом MAN, під керуванням водія 1990 року народження. Транспортні засоби отримали механічні пошкодження, але люди у ДТП не постраждали.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 2 грудня 2019 року на Київському шосе в Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригода за участі бензовозу та легкового автомобіля Opel: вантажівка «притисла» легковика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп вантажівка  
Матеріали по темі