Події

​Для жительки Житомирської області спроба розтопити грубу бензином завершилася пожежею: жінка отримала опіки, але врятувала дітей

3 December 2019, 13:48

У селі Свидя Черняхівського району 34-річна жінка намагалася розтопити грубу бензином, але паливо розлилось по хаті і спалахнуло. Господиня отримала опіки рук, проте встигла через вікно евакуювати двох малолітніх дітей з палаючої оселі.

Про це 3 грудня повідомила пресслужба управління ДСНС в Житомирській області.

«2 грудня до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в с. Свидя Черняхівського району. Про це рятувальників сповістила господиня оселі, яка вже встигла самостійно евакуювати через вікно своїх дітей, 2013 та 2016 р.н.», - йдеться у повідомленні.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику з помешкання йшов густий дим. Рятувальників зустріла господиня житла. Вони помітили опіки на її руках і негайно викликали «швидку». Лікарі діагностували у 34-річної жінки опіки рук 1-2 ступенів.

За її словами, вона намагалась розтопити грубу бензином. Коли плеснула його в топку, стався спалах, внаслідок чого жінка отримала опіки і зайнялась каністра. Господиня побігла винести її на вулицю, але в коридорі ємність впала на підлогу та пролився бензин, що спричинило загоряння підлоги та холодильника.

«Силами бійців ДСНС о 16:32 пожежу вдалось локалізувати, а о 16:47 ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події вогонь устиг знищити холодильник, 12 кв. м стіни та 4 кв. м підлоги в коридорі. Подальшого розповсюдження полум’я будинком рятувальники не допустили», - повідомили в ДСНС.

Як повідомляв Житомир.info, 7 листопада 2019 у смт Романів на пожежі загинув трирічний хлопчик, ще одну дитину та двох жінок забрали до лікарні. Згодом з’ясувалося, що під час пожежі мати та її подруга були п’яні. Поліція відкрила провадження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа бензин дитина опік  
Матеріали по темі