Місто

​У Житомирі відкрили стіну пам'яті загиблих воїнів АТО

4 December 2019, 17:33

4 грудня в Богунській районній раді Житомира відкрили стіну пам'яті загиблих воїнів АТО. 58 портретів тих, хто з перших днів війни боронив кордони на сході країни, розмістили на першому поверсі адмінбудівлі.

«Напередодні славетного свята для кожного справжнього українця, Дня Збройних сил України, ми презентуємо нашу стіну пам'яті полеглих героїв за незалежність України у Богунській районній раді. Тут знаходиться наш міський центр підтримки учасників бойових дій та членів їх сімей і саме тут ми віншуємо наших полеглих героїв та захисників, які сьогодні захищають Україну на сході нашої держави. Місто Житомир низько схиляє голову перед сім'ями 58 полеглих героїв, сім'ї яких сьогодні проживають у місті Житомирі», - говорить директорка міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Юрченко.


Вшанувати пам'ять загиблих прийшли родичі, військові 95-ї окремої десантно-штурмової бригади та курсанти Житомирського військового інституту імені С.Корольова.

Нагадаємо, 29 серпня 2019 року в Україні вперше на державному рівні відзначають День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цього дня на житомирському військовому кладовищі загиблих захисників вшановували рідні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: АТО ООС загиблий війна  
Матеріали по темі