Політика

​Депутата-свободівця турбує відсутність на сесіях міської ради нардепів від Житомира

6 December 2019, 14:35

Депутат з фракції ВО «Свобода» Олег Черняхович стурбований тим, що народні депутати нового скликання Верховної ради, які мають відношення до Житомира, не приходять на сесії міської ради.

Про це він сказав під час виступу на початку позачергової сесії міськради 6 грудня.

«Наш колишній народний депутат (Борислав Розенблат) не боявся приходити на цю трибуну. Зараз у нас є два народні депутати від Житомира, «слуги народу» - Ігор Герасименко та Сергій Кузьміних. Вони зараз сидять у Києві і гарно себе почувають. Хотілося б їх бачити тут, щоб задати їм питання, зокрема: як їм знаходитись в тій компанії депутатів-однопартійців, де є сексуально стурбовані, збоченці та інші. Ще у нас є депутати від Житомира – Михайло Забродський, Анжеліка Лабунська і Юрій Павленко. Мені б хотілося, щоб на наступній, бюджетній сесії, хтось з них прийшов, і ми б задали їм питання – як нам, Житомиру, далі жити. Може до них треба листом звернутися, чи ще якось. Ось у мене я така мрія – щоб на сесію прийшов народний депутат», - сказав Олег Черняхович.

Мер Сергій Сухомлин зауважив, що нардеп Ігор Герасименко займається проблемами міста, і державна субвенція на зарплати медикам – це й його заслуга. Також він допомагає у вирішенні ситуації з лікеро-горілчаним заводом.

На позачерговій сесії присутні 28 депутатів з 42, у порядку денному було п’ять питань.

Як повідомляв Житомир.info, перші законопроєкти, які нардеп від Житомира Ігор Герасименко разом з іншими нардепами зареєстрував у Верховній раді, стосувалися армії та військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: депутат ВР сесія  
Матеріали по темі