Фоторепортаж

На позачерговій сесії Житомирської міськради розглянули шість питань і кілька звернень щодо АЗС. Фоторепортаж

6 December 2019, 16:57

Позачергова сесія Житомирської міської ради, яку мер терміново скликав на 6 грудня, тривала годину.

У порядку денному було п’ять питань, до яких додали ще проєкт рішення «Про надання комунальним підприємствам Житомирської міської ради дозволу на закупівлю спеціалізованої техніки на умовах фінансового лізингу».

«Ми даємо тільки право, щоб на наступній бюджетній сесії вже розглядати умови лізингу, щоб вони не втрачали час», - пояснив мер Сергій Сухомлин.

Також порядок денний доповнили зверненнями на прохання жителів будинків біля скандальної автозаправки: до Міністерства внутрішніх справ України – з приводу перевірки ліцензії охоронної фірми, представники якої знаходиться на будівельному майданчику майбутньої АЗС на проспекті Незалежності, 29; до Держпродспоживслужби – щодо перевірки санітарних зон навколо об’єкта будівництва АЗС.

Депутати проголосували за ці звернення, але противників АЗС це не заспокоїло, детальніше дивіться у відеосюжеті.

Нагадаємо, на позачерговій сесії Житомирської міської ради 6 грудня 2019 депутати проголосувала за присвоєння звання «Почесний громадянин міста Житомир» лікарю Віктору Павлусенку (посмертно) та єпископу Яну Пурвінському, скасували своє рішення щодо продажу на аукціоні приміщення на вул.Івана сльоти, 60 та виділили кошти на зарплату працівникам ТТУ за листопад.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада сесія  
Матеріали по темі