Події

​За добу в трьох районах Житомирської області затримали автомобілі, які перевозили ліс без документів

7 December 2019, 13:30

6 грудня у Бердичівському, Олевському та Чуднівському районах під час профілактичних заходів поліцейські затримали транспортні засоби, на яких транспортувалась лісопродукція без належних супровідних документів. Розпочато кримінальні провадження.

Про це 7 грудня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області.

«До Чуднівського відділення поліції 6 грудня уранці звернувся житель с. Ворсівки із повідомленням про крадіжку деревини. Під час перевірки інформації поліцейські затримали поблизу с. Вільшанки два мотоблоки, на яких перевозились понад два десятка колод породи сосна. Будь-що пояснювати водії транспортних засобів відмовились», - йдеться у повідомленні.

Цього ж дня близько 16.45 на одній з вулиць м. Бердичева поліцейські групи реагування місцевого відділу зупинили автомобіль «УРАЛ 377», в якому перевозились колоди тополь розміром до 3 метрів. За кермом вантажівки, як з’ясувалось, перебував 44-річний житель с. Мирного. На вимогу поліцейських він не зміг надати документи на вантаж.

Увечері 6 грудня у с. Замисловичі Олевського району поліцейські виявили трактор з причепом, також завантажений лісопродукцією. З десяток колод сосни довжиною до 6 метрів транспортувались без відповідних документів на них. Принаймі водій трактора, 37-річний місцевий житель, їх при собі не мав.

«В усіх випадках поліцейські розпочали кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Транспортні засоби разом з вантажем доставлені до відділень поліції для фіксації усіх обставин та вирішення питань накладення на них арешту», - повідомили в поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 5 грудня управління СБУ у Житомирській області повідомило про жителя Коростеня, який разом з іноземним партнером перенаправляли до Східної Азії деревину на мільйон гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ліс деревина вирубка  
Матеріали по темі