Здоров'я

Лікування варикозних захворювань в Житомирі

9 December 2019, 09:25

Від захворювань вен, лікуванням яких займається судинна хірургія, страждає майже 40 % людей. Найвідоміше з них – варикоз, який успішно лікують лікарі МЦ «Оксфорд Медікал Житомир».

СИМПТОМИ ЗАХВОРЮВАНЬ ВЕН

Для лікування хвороб вен принцип «чим раніше взятися за лікування, тим простішим і швидшим воно буде» особливо актуальний. Тому важливо звернутися до лікаря при перших же симптомах захворювань вен, коли впоратися із хворобою можна без оперативного втручання.

Найбільш поширені симптоми флебологічних (венозних) захворювань:

біль в литках при ходьбі;

оніміння ніг;

біль у стопах навіть у стані спокою;

поява судинних зірочок на ногах;

зміна кольору шкіри на ногах;

утворення виразок або поява гангрени.

Ці симптоми можуть говорити як про варикоз капілярів (з віком розвивається практично в кожного), так і про поверхневий варикоз вен, тромблофлебіт і недостатність глибоких вен. Поставити точний діагноз під силу тільки фахівцеві – після огляду та ретельного обстеження пацієнта.

Детально про методи лікування ви можете подивитися в цьому відео:


КОНСУЛЬТАЦІЯ ТА ПЕРВИННИЙ ОГЛЯД У СУДИННОГО ХІРУРГА

Первинний прийом пацієнта з хворобами вен полягає в ретельному огляді, детальній бесіді, в ході якої лікар складає анамнез (історію хвороби) пацієнта. При необхідності можуть призначатися додаткові обстеження. Найчастіше це спеціальне УЗД – допплерографія вен нижніх кінцівок. Після цього лікар ставить діагноз і пропонує пацієнтові лікування.

У флебологів мережі клініки «Оксфорд Медікал» є широкий арсенал засобів для боротьби з хворобами вен: від медикаментозного лікування й носіння спеціального компресійного трикотажу, до склерозування судин і лазерного лікування варикозного розширення вен.

Усі лікувальні процедури, що проводяться лікарем, малоінвазивні, а тому не вимагають госпіталізації й тривалого відновного періоду. Це дозволяє проходити лікування практично без відриву від звичного життя!

Записуйтеся на прийом до флеболога МЦ «Оксфорд Медікал Житомир» по телефону (0412) 55-22-55 або (068) 055 22 55.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: варикоз  
Матеріали по темі