Події

У Житомирській області Skoda в’їхала у придорожні стовпчики та перекинулась: одна людина загинула, четверо травмовані

9 December 2019, 10:03

В Ємільчинському районі Житомирської області автомобіль Skoda в’їхав у бетонні стовпчики та перевернувся. Внаслідок ДТП одна загинула людина та ще четверо травмувалися.

Про це 9 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась уночі 8 грудня на автодорозі у селі Рихальське.

Зазначено, що близько 2-ї ночі до Ємільчинського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про ДТП із постраждалими людьми. На місці події працювали поліцейські слідчо-оперативної групи.

«Попередньо встановлено, що водій автомобіля Skoda Оctavia на заокругленій ділянці вулиці у с. Рихальському не впорався з керуванням, з’їхав у кювет, де автомобіль зіштовхнувся з бетонними стовпчиками та перекинувся», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок вказаної ДТП від отриманих травм загинув 40-річний місцевий житель. Ще четверо людей, які знаходились в автомобілі – троє жінок віком від 26 до 37 років, жительок Ємільчинського району, та 48-річний хмельничанин – з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до медичного закладу.

Відповідні відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Як повідомляв Житомир.info, 1 грудня 2019 року на трасі Київ – Ковель в Олевському районі Житомирської області автомобіль Volkswagen в’їхав у відбійник. Внаслідок ДТП водій загинув, а пасажир отримав травми.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Ємільчинський район  
Матеріали по темі