Місто

​ЖК «Мистецькі ворота» - центр подій активного житомирянина

10 December 2019, 09:35

«Мистецькі ворота» - це район енергійних та ділових людей, які цінують свій час та комфорт, а також тих, хто звик бути у центрі подій.

Дуже зручне місце для придбання житла у комерційних та приватних цілях, адже розвинена інфраструктура та центр «тяжіння» міста знаходиться саме тут.

ЖК "Мистецькі Ворота"- це також сучасний дизайн будинку, комфортне планування, енергозберігаючі технології, використання екологічних матеріалів і безліч приємних бонусів. Зокрема, при купівлі житла у комплексі «Мистецькі ворота» котел та бойлер входять в ціну квадратних метрів.

Протягом усіх новорічних свят на купівлю житла діє знижка до -500 грн на кожен квадратний метр. Поспішайте придбати власне житло по гарній ціні!

А ще ми співпрацюємо з Фондом сприяння державному молодіжному будівництву, що розширює можливості кожної молодої сім’ї отримати власне помешкання!

Ми дякуємо всім нашим партнерам та клієнтам за час, проведений у тісній та плідній співпраці. Просимо Вас підтримати наш проєкт «Grand City Dombrovkiy» у конкурсі «Народний Бренд 2019» у номінації забудовник!

Наш центр продажів знаходиться за адресою:вул. Київська, 104!

Телефонуйте просто зараз – (097) 44 66 777

ЖК «Мистецькі ворота» - будь у центрі подій!

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Мистецькі ворота ЖК  
Матеріали по темі