Місто

На аукціоні з продажу приміщення у Житомирі на вул.Перемоги був лише один учасник – фірма, яке будує дороги

10 December 2019, 10:19

Електронний аукціон з продажу нежитлового приміщення у Житомирі на вул.Перемоги, 54 мав відбутися 10 грудня.

За інформацією платформи ProZorro. Продажі, заявка надійшла лише від одного учасника – приватного підприємства «Автомагістраль».

«Нежитлове приміщення загальною площею 133,9 кв.м., розташовані на першому поверсі 9-ти поверхового житлового будинку, приміщення знаходиться в центральній частині міста. Фундамент, перекриття залізобетонні, стіни цегляні, бетонно-дощата підлога. Обладнане приміщення системами електро-, водопостачання, водовідведення, мережею центрального опалення», - йдеться в описі предмету аукціону.

Підприємство готове викупити це приміщення за початкову ціну – 1 млн 621 тис. 54 грн. За умовами проведення аукціонів, в разі подання лише однієї заявки на участь рішення про продаж об’єкту приймає міська рада.

Згодом на сайті міської ради з’явився проєкт рішення сесії «Про приватизацію нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Перемоги, 54 шляхом викупу»: ПП «Автомагістраль» хочуть дозволити викупити приміщення на вул.Перемоги, 54 за 1 млн 621 тис. 54 грн.

Нагадаємо, ПП «Автомагістраль» зареєстроване в Київській області, Вишгородському районі, селі Синяк по вулиці Київська, 68. Спеціалізується фірма на будівництві доріг і автострад, статутний капітал – 14 млн 200 грн. Кінцевим бенефіціарним власником є Микола Олексійович Скоростецький. В червні 2019 року «Автомагістраль» виграла три тендери на ремонт двох центральних вулиць Житомира та одного майдану: вул.Перемоги – за 12 млн грн, вул. Велика Бердичівська – за 19,8 млн грн, майдан Короленка - за 4 млн грн. У серпні ПП «Автомагістраль» виграло тендер і на ремонт частини вулиці Корольова за 21,1 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, 2 липня 2019 року не відбувся аукціон з продажу приміщення на вулиці Перемоги, 54 площею 133,9 кв.м., стартова ціна якого була 1 млн 621 тис. 53.60 грн. На сесії Житомирської міської ради 24 липня депутати одноголосно ухвалили скасування рішення про приватизацію приміщень за адресами: вул. Перемоги, 54, а потім знову виставили його на аукціон.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада приватизація аукціон приміщення "Автомагістраль" 
Матеріали по темі