Події

​Патрульні затримали чоловіка, який вночі біля житомирського автовокзалу підрізав товариша по чарці

10 December 2019, 13:52

Близько 3.00 10 грудня до охоронця автовокзалу на вулиці Київській в Житомирі звернувся по допомогу чоловік з ножовим пораненням у живіт. Патрульні, що прибули на виклик, обстежили прилеглу територію і затримали нападника.

Про це 10 грудня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«10 грудня, о 2 годині 45 хвилин, інспекторам поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Київська до охоронця автовокзалу звернувся невідомий громадянин з ножовим пораненням в живіт. Коли патрульні прибули на місце виклику то виявили чоловіка, який лежав на підлозі, та викликали йому швидку. Надалі, громадянин розповів правоохоронцям, що чоловік з яким він вживав алкогольні напої, напав на нього та вдарив ножем у живіт», - йдеться у повідомленні.

Патрульні обстежили прилеглу до автовокзалу територію та виявили громадянина, схожого за описом, який зізнався у скоєному. Під час поверхневої перевірки чоловіка патрульні поліцейські виявили предмет схожий на ніж. На місце події викликали працівників слідчо-оперативної групи.

Чоловіка, котрий отримав тілесні ушкодження, було госпіталізовано.

Нагадаємо, 1 грудня 2019 на Овруччині затримали переселенця з Донеччини, який вдарив ножем у спину ексчоловіка своєї співмешканки.

Як повідомляв Житомир.info, 23 листопада 2019 житомирянин відчинив двері знайомому і отримав ножем у живіт: нападника невдовзі затримали у центрі міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж напад автовокзал  
Матеріали по темі