Події

У Житомирі затримали жінку, яка влаштувала погром у магазині на Великій Бердичівській: розбила вивіску та пляшки з вином

11 December 2019, 09:42

Житомирянка влаштувала погром в одному з магазинів міста: розбила вивіску, зіпсувала товар та пошкодила підлогу.

Про це 10 грудня у Facebook повідомило управління поліції охорони в Житомирській області.

Увечері на пульт централізованого спостереження управління поліції охорони надійшов тривожний сигнал з одного із торгівельних закладів обласного центру.

«Прибувши на місце виклику, працівники чергового наряду реагування поліцейських охорони одразу звернули увагу на відвідувачку, яка емоційно конфліктувала з працівниками торговельного закладу. За зовнішніми ознаками, вона перебувала у нетверезому стані. У ході розмови з персоналом магазину з’ясувалось, що незнайомка навмисне розбила вивіску закладу, пляшки з алкогольними напоями та пошкодила плитку на підлозі», – йдеться у повідомленні.

Працівники слідчо-оперативної групи Житомирського відділу поліції ГУНП задокументували пошкодження у магазині та доставили 36-річну жінку до відділку поліції для подальшого з’ясування обставин і визначення правової кваліфікації її діям.

З власних джерел Житомир.info стало відомо, що подія сталася в одному з магазинів на вулиці Великій Бердичівській.

Як повідомляв Житомир.info, 3 липня 2019 року в кафе неподалік Житнього ринку в Житомирі правоохоронці затримали нічного «відвідувача», який зірвав музичні колонки і ховався від поліції під столом.

Житомир.info


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: магазин поліція охорони  
Матеріали по темі