Політика

Нардеп Сергій Кузьміних виправив свою декларацію: вказав житло у Житомирі та квартиру дружини на окупованій території

11 December 2019, 10:20

Народний депутат Сергій Кузьміних (фракція партії «Слуга народу»), який був обраний від Чуднівського округу №67, виправив свою декларацію за 2018 рік.

Виправлена декларація оприлюднена 10 грудня.

До даних, які були в щорічній декларації, поданій нардепом 3 грудня 2019 року, додалася інформація про об’єкти нерухомості. З жовтня 2006 року Сергію Кузьміних належить 25% квартири у Житомирі загальною площею 55,83 кв.м., його дружина з січня 2007 року є власницею квартири загальною площею 53,5 кв.м. у місті Антрацит Луганської області. Зазначимо, що розпорядженням Кабінету міністрів від 7 листопада 2014 року Антрацит внесено до переліку населених пунктів на Сході України, на території яких тимчасово не діє українська влада.

Нагадаємо, 3 грудня 2019 року народний депутат Сергій Кузьміних оприлюднив свою першу декларацію, в якій була відсутня інформація про майно та доходи, але задекларовані готівкові кошти та громадські організації.

Як повідомляв Житомир.info, з п’яти новообраних нардепів-мажоритарників від Житомирської області, які входять до фракції партії «Слуга народу», до початку роботи Верховної ради нового скликання декларації оприлюднили лише троє: 8 серпня – Ігор Герасименко (Житомирський округ №62), 23 серпня – Тетяна Грищенко (Малинський округ №66), 26 серпня – Богдан Кицак (Бердичівський округ №63).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: нардеп Кузьміних декларація житло  
Матеріали по темі