Події

На трасі Київ-Чоп у Житомирській області Opel врізався в колесовідбійник: водій загинув (доповнено)

12 December 2019, 09:26

На трасі Київ-Чоп поблизу повороту на Коростишівську об’їзну зі сторони Києва сталася дорожньо-транспортна пригода.

Про це вранці 12 грудня Житомир.info повідомив читач, який проїздив повз місце аварії. За його словами, ДТП сталося біля АЗС неподалік повороту на об’їзну Коростишева. Легковий автомобіль, що розбився, рухався в напрямку Житомира. Близько 8:00 він стояв на проїжджій частині, дверцята водія були відчинені, а поряд лежало накрите тіло. На місці події перебували два службових автомобілі поліції.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області журналісту Житомир.info розповіли подробиці ДТП.

«О 3.55 12.12.2019 надійшов виклик про ДТП з потерпілим на 103 км траси Київ-Чоп. Попередньо, автомобіль Opel здійснив наїзд на металевий колесовідбійник. В результаті ДТП, водій легковика, особа якого встановлюється, загинув на місці події. Наразі працюють слідчі по ДТП, патрульна поліція забезпечує безпеку руху на місці аварії», - повідомила старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

У пресслужбі ГУНП в Житомирській області згодом уточнили, що встановили особу загиблого - ним виявився 33-річний житель Харкова.

Як повідомляв Житомир.info, 10 грудня 2019 у Коростені в лобовому зіткненні «Славути» і мотоцикла загинув 41-річний водій двоколісника.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП загиблий колесовідбійник  
Матеріали по темі