Події

У Житомирській області перекинувся міжнародний автобус, є травмовані

13 December 2019, 11:07

Поблизу Новограда-Волинського близько 18.50 год 12 грудня перевернувся Автобус MAN з пасажирами,який їхав у Польщу. Внаслідок ДТП травмовані 4 людей, один з них – житель Житомирської області.

Про це повідомляють на сайті ГУНП У Житомирській області.

«Автобус MAN прямував з Дніпропетровщини до Польщі. Попередньо, водій транспортного засобу, 37-річний житель Волині, виїжджаючи на об’їзну дорогу Київ-Чоп поблизу м. Новограда-Волинського, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де автобус перекинувся. У результаті ДТП травми отримали четверо людей: другий водій автобуса, 45-річний рівнянин, та ще троє пасажирів – 35-річний волинянин, 45-річна жителька Кіровоградської області та 29-річний житель Житомирщини. Їх доставили до Новоград-Волинської лікарні, де медики діагностували у них забої та рани», – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановлюють всі причини та обставини події. Попередня правова кваліфікація – ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.


Фото з сайту ГУНП у Житомирській області

У мережі Facebook на сторінці Новоград-Волинської міської ради повідомляють, що в автобусі перебували 13 пасажирів.

«В автобусі перебувало 13 пасажирів та 2 водія. До лікарні було госпіталізовано водія та 3 пасажирів. У водія діагностовано забій хребта, у пасажирів - травми легкого ступіня тяжкості. Постраждалим була надана необхідна медична допомога. Решта пасажирів, які знаходилися в автобусі, продовжили поїздку автобусом з Рівного», – йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 30 вересня 2019 року автобус з пасажирами, який прямував до Польщі, з’їхав в кювет у Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автобус пасажири поліція Новоград-Волинський  
Матеріали по темі