Події

​У селі Житомирського району два брати побилися через цигарки, молодший з пораненням у лікарні

16 December 2019, 12:20

У с. Іванівці Житомирського району 14 грудня стався конфлікт між двома братами через цигарки. Бійка завершилась ножовим пораненням. Молодший з братів у лікарні.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Про виявлення травмованого чоловіка у будинку с. Іванівки Житомирського району до поліції повідомив диспетчер швидкої медичної допомоги. На місці події працівники слідчо-оперативної групи з’ясували, що потерпілий, 35-річний чоловік, проживає разом з 41-річним братом. Час від часу між ними виникають конфлікти на грунті пияцтва. Цього разу, близько 14.00, суперечка виникла через відсутність цигарок. Молодший накинувся на старшого з кулаками, а той у відповідь ухопив ножа і поранив брата у живіт. Травмованого чоловіка доставили до лікарні, де провели оперативне втручання, іншого – до Житомирського відділення поліції для з’ясування усіх обставин події», – йдеться у повідомленні.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Як повідомляв Житомир.info, у липні 2019 року житель Житомирської області поранив ножем товариша, поліція розслідує замах на вбивство.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ніж брати конфлікт Житомирський район  
Матеріали по темі