Новини компаній

Скелетони - наручний годинник з відкритим механізмом

16 December 2019, 12:45


Душа світитися наскрізь - це про годинник скелетон. Йому нічого приховувати. Кожна деталь складного механізму на долоні. Андре-Шаль Карол прибрав усе зайве і відкрив світу ажурний годинник. Популярні виробники Forsining, Winner, Carnival, Jaragar постійно створюють нові форми і елементи, щоб ми вибрали свій унікальний пристрій.

Дизайн вирішує

Корпус представлений в двох варіантах: повністю оголена конструкція або частково. У другому випадку годинник скелетон відкриває лише невелику область механізму. В отворі циферблату обов'язково видно деталь в русі.

Прикладом такого годинника є скелетон Forsining. Він обладнаний точним японським механізмом, захищений мінеральним склом. Основа складається з нержавіючої сталі з базовою водостійкістю. Якщо випадково пірнути під воду, нічого страшного не станеться. Але довго роздивлятися рибок на дні не бажано.

Механічні жіночі скелетони Forsining Flower White показують рідкісні фрагменти шестерінок. У центрі знаходиться акуратна квітка, циферблат видно дуже добре. Існують пристрої, середина яких повністю розкрита. Найбільш оригінальною і сміливою пропозицією вважається годинник без цифр і циферблату. Тільки неймовірно складний механізм.

Показують більше, ніж час

Власники годинника з відкритим механізмом бачать не лише "котра година", але й її стрімку течію. Коли бачиш швидкий хід, починаєш цінувати кожну хвилину. Скелетони допомагають не витрачати час на пусті розмови. Тепер ви зможете управляти часом ефективніше з таким помічником.

На рух деталей можна дивитися нескінченно. Він зачаровує і гіпнотизує. А стильні образи корпусу виділяють пристрій з класичної маси годинників. Ніхто не зможе встояти перед вашим аксесуаром.

В зоні доступу для тебе

Дуже поширена помилкова думка: годинник скелетон - це не модно, не молодіжно. Брехня, будьте впевнені! Виробники показують рівень своєї майстерності, коли збирають кожну деталь у витвір мистецтва. Вони вивчають модні тенденції молодих людей і зрілих споживачів. Тому будь-який поціновувач якісного наручного годинника вибере свою ажурну картину.

Цей годинник дуже дорогий - знову неправда. Деякі компанії використовують кварцовий механізм, щоб знизити вартість товару. Але при цьому якість і точність залишаються на висоті. Механічні моделі теж доступні як для преміум-класу, так і у бюджетному варіанті.

Багатий папа, бідний папа - ти можеш собі дозволити цього красеня. Наприклад, модель скелетон Winner Aston відмінний доказ високого стилю і доступності. Сталевий ремінець впевнено тримає руку на пульсі. На корпусі маса значень: циферблат по годинам, по хвилинам, тахіметр для виміру швидкості і мініатюрний компас.

Бізнес-клас

Жіночі і чоловічі скелетони класу Люкс - це окрема історія. Годинникар стає мікрохірургом і видаляє максимум зайвого металу. Пристрій втрачає 50% маси, скидаючи залізний баласт. Майстер вручну гравіює дрібні частки скелетона. Поверхню деяких моделей прикрашають коштовними каменями.

Коли скелетон втрачає велику частину платини, точність механізму може погіршитись через помилку майстра. Тільки професіоналізм годинникаря збереже ідеальний і нескінченний хід годинника. Саме тому детальне ажуріровання так дорого цінується.

Інтернет-магазин GoodWatch пропонує круті новинки і знижки на годинники скелетони. Ми допоможемо вам не витрачати час на дурниці. Люіс Кэрролл прав: "Час дуже не любить, коли його вбивають". Годинник з відкритим механізмом доводить силу і потужність нашого часу.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі