Політика

​За сприяння Руслана Годованого до учнів Чуднівської школи завітав ляльковий театр з новорічною виставою

17 December 2019, 17:00

Уроки закінчилися, але в стінах Чуднівської школи №2 все так же гамірно: лунає музика та дитячий сміх. Це до учнів 1-4 класів завітав Житомирський академічний обласний театр ляльок з виставою «Володар снів». Зубна фея, Морозець, Санта та інші казкові герої разом з дітьми співали, танцювали, веселилися у конкурсах та оповідали казкову історію про добро, яке завжди перемагає зло. Для своїх маленьких глядачів актори театру створили справжню новорічну атмосферу, отримавши взамін щедрі оплески та звісно – посмішки.

«Мені сьогодні було весело, ми танцювали, гралися, всі раділи, були однією командою. Мені відчулося, що скоро буде Новий Рік», - говорить учениця 2 класу Ольга.


«Ми сьогодні дивилися виставу про Бабая, Санта Клауса, Діда Мороза, про добро і зло. Добро перемагає, тому що зло безсиле перед добром», - розповідає учень 2 класу Борис.

Попри відсутність снігу актори подарували школярам й можливість пограти у справжню зимову гру, а саме – сніжки. Дітлахи навперебій діляться враженням та розповідають про тих казкових героїв, які їм найбільше припали до душі.

«Дід Мороз, Снігурочка. Бабай. Ми гралися у сніжки. Мені подобається дух Різдва», - діляться своїми враженнями учениці молодших класів.

Вже не вперше організовує візит обласного театру ляльок до навчальних закладів Чуднівщини голова ГО «Справедливість і розвиток» Руслан Годований. На його переконання, важливими складовими зростання щасливої дитини є добро та любов, й саме казки несуть їх у собі.

«Дуже важливо дарувати перед новорічними святами граний настрій, добро та тепло. Вже не перший рік з такими виставами ми їздимо по школах Чуднівського району. Дуже важливо, аби наші дітки зростали в радості, любові, з гарним настроєм та гарними думками, які вони понесуть через усе життя. Тому, я й займаюся цією справою», - зазначив голова ГО «Справедливість і розвиток» Руслан Годований.

Втім, на виставі подарунки для учнів цієї школи не закінчуються, адже до Святого Миколая діти отримають від Руслана Годованого щей солодощі.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Годований Чуднів  
Матеріали по темі