Політика

​У Житомирській міській раді новий депутат, який був обраний від ВО «Батьківщина»

18 December 2019, 09:39

Новим депутатом Житомирської міської ради став Роман Гуртовенко, який балотувався на місцевих виборах 2015 року від ВО «Батьківщина».

Інформацію про нового депутат озвучила на початку чергової сесії міськради 18 грудня голова міської виборчої комісії Тамара Яремчук.

«Визнати обраним депутатом Житомирської міської ради наступного за черговістю кандидата в партійному списку ВО «Батьківщина» Гуртовенка Романа Михайловича», - оголосила голова виборчкому.

Після цього Гуртовенко підписав присягу депутата та виступив з короткою промовою: висловив співчуття родині загиблого депутат Валерія Горба та заявив, що прийшов в міську раду, щоб чесно і справедливо долучитися до процесу, щоб країна процвітала.

«Я юрист з 15 річним стажем і я впевнений, що в нас вийде побудувати розвинуте і процвітаюче місто», – сказав Роман Гуртовенко.

За інформацією ЦВК, Гуртовенко Роман Михайлович народився 05.10.1983 р., освіта вища, безпартійний, проживає у Житомирі, на час місцевих виборів працював генеральним директором ПП юридична компанія «Бізнес-Юріан».

Депутат Любов Цимбалюк запропонувала присвоїти Валерію Горбу посмертно звання «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня, мер Сергій Сухомлин пообіцяв розглянути це питання.

На початку засідання були присутні 23 депутати з 42, у порядку денному чергової сесії було 65 питань.

Як повідомляв Житомир.info, 16 жовтня 2019 року трагічно загинув депутат Житомирської міської ради Валерій Горб.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: депутат міськрада Гуртовенко  
Матеріали по темі