Фоторепортаж

​Пластуни принесли на «бюджетну» сесію Житомирської міської ради Вифлеємський вогонь миру. Фоторепортаж

18 December 2019, 13:17

Чергова сесія Житомирської міськради 18 грудня розпочалася з пісень у виконанні житомирських пластунів.

Представники ПЛАСТу принесли в сесійну залу «Вифлеємський вогонь миру». Щороку скаути з різних країн світу запалюють у Віфлеємі, місті народження Ісуса Христа, символічний вогонь, який пропагує радість та надію від народження Спасителя. Далі його транспортують до Європи, де на кордонах країн, своєрідною скаутською естафетою, поширюють по світу.

Після виступу пластунів, депутати традиційно спільно виконали гімн України та розпочали роботу.

Голова міської виборчої комісії Тамара Яремчук представила нового депутата Житомирської міської ради. Ним став Роман Гуртовенко, який балотувався на місцевих виборах 2015 року від ВО «Батьківщина».

У міськраді знову з’явилася фракція «Батьківщини», до якої увійшли 4 депутати: Роман Гуртовенко, Геннадій Забродський, Сергій Пидюра та Валерій Шевчук, який раніше був у фракції Об’єднання «Самопоміч».

Також 23 депутати проголосували за звільнення заступника мера з питань транспорту Дмитра Ткачука та призначення Олександра Шевчука заступником мера Житомира з 24 грудня 2019 року. І обговорили нову розмітку на майдані Соборному.

Нагадаємо, на початку засідання сесії 18 грудня були присутні 23 депутати з 42, у порядку денному було 65 питань. Також депутати включили до порядку денного питання про передачу комунальних аптек ТОВ «Фармація-Житомир».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія депутати міськрада пластуни Житомир  
Матеріали по темі