Місто

​Як житомирські депутати сперечались через розмітку на Соборному майдані

18 December 2019, 20:58

Чи доручати міськвиконкому змінювати організацію дорожнього руху на майдані Соборному в Житомирі обговорювали на сесії міської ради 18 грудня.

Питання тимчасової розмітки на центральному майдані міста викликало жваву дискусію.

Погоджувальна рада рекомендувала все ж доручити виконкому підготувати виконкому відповідне рішення, а також провести громадські слухання з цього питання. Втім, за таку рекомендацію проголосували лише 18 депутатів з 30 присутніх. З другої спроби за пропозицію погоджувальної ради все ж проголосували 29 депутатів з 33 присутніх.

Нагадаємо, з 13 листопада 2019 року у центрі міста діє нова схема руху транспорту. Депутати на сесії 18 грудня обговорювали нову розмітку на майдані Соборному перед призначенням Олександра Шевчука заступником мера.

Як повідомляв Житомир.info, 1 вересня 2019 року в рамках Європейського тижня мобільності частина території майдану Соборного перетворилась на активний громадський простір зі скейт-парком, різноманітними майстер-класами, озелененими та сучасними зонами відпочинку та місцями для занять спортом. Так проходив захід «ПАРКування Соборного». Перший день ПАРКування Соборного у фотографіях – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розмітка Соборний сесія  
Матеріали по темі