Події

Подробиці ранкової ДТП у центрі Житомира: 49-річну жінку збив іноземець

19 December 2019, 15:46

У дорожньо-транспортній пригоді, що сталася вранці 19 грудня на вулиці Леха Качинського у Житомирі, постраждала 49-річна місцева жителька.

Подробиці ДТП по обіді 19 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Попередньо встановлено, що близько 8 години ранку 40-річний громадянин іншої країни, який тимчасово мешкає у Житомирі, рухаючись автомобілем Renault Logan по вул. Леха Качинського, здійснив наїзд на пішохода, 49-річну житомирянку, яка перетинала проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок вказаної ДТП жінка отримала травми, з якими її було доставлено до лікарні для надання необхідної медичної допомоги.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Усі обставини встановлюються у ході розпочатого кримінального провадження.

Нагадаємо, вранці 19 грудня 2019 року на вулиці Леха Качинського у Житомирі автомобіль збив жінку на пішохідному переході. У патрульній поліції поінформували, що за кермом автомобіля був громадянин Італії.

Як повідомляв Житомир.info, 17 грудня 2019 року пішохід потрапив під колеса Opel, а потім – під зустрічний ВАЗ. Чоловік загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія пішохід пішохідний перехід Леха Качинського  
Матеріали по темі