Події

За добу сталися дві пожежі у приватних будинках – в Житомирі та в Коростені

22 December 2019, 11:21

21 грудня рятувальниками ліквідовано дві пожежі у приватному житловому секторі, що сталися внаслідок короткого замкнення електропроводки на вводі до будинків.

Про це 22 грудня повідомляє пресслужба управління ДСНС у Житомирській області.

Зокрема, о 16:39 до Служби порятунку «101» м. Коростень надійшло повідомлення про пожежу у помешканні по вул. Тихона Кралі. На момент прибуття до місця події чергового караулу вогнеборців вогнем була охоплена частина покрівлі. Вже о 16:55 зусиллями двох відділень рятувальників пожежу на площі 10 кв.м. вдалося локалізувати та ще за 25 хвилин – приборкати повністю, не допустивши її подальшого поширення по всій площі даху та у середину будівлі.

Цього ж вечора о 18:42 рятувальники Житомира отримали повідомлення про пожежу в одноповерховому будинку на кількох господарів в обласному центрі по вулиці Князів Острозьких.

«По прибуттю за вказаною адресою з’ясувалося, що через коротке замкнення на вводі до будинку в одній із квартир сталося займання дерев’яного перекриття - відкритого вогню не було, а лише всередині тліли балки. До 20:22 бійцям ДСНС довелося розбирати черепичну покрівлю над входом до будинку та гасити осередок займання. Вогнем знищено 2 кв.м. перекриття та покрівлі, вигоріла електромережа», - інформує управління ДСНС.

Внаслідок обох пожеж ніхто не постраждав. Остаточні причини та обставини подій встановлюються.

Як повідомляв Житомир.info, у приватному житловому будинку в с. Шершні Коростенського району ввечері 14 грудня 2019 року сталася пожежа, врятувати господаря не вдалося.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок Коростень  
Матеріали по темі