Влада

До останнього етапу конкурсу на посаду директора житомирської школи №12 дійшов лише один кандидат

22 December 2019, 16:11

До останнього етапу конкурсу на посаду директора спеціалізованої загально освітньої школи №12 з поглибленим вивченням іноземних мов потрапив лише один кандидат.

На сайті міської ради оприлюднили протокол засідання конкурсної комісії від 20 грудня 2019 року щодо проведення публічної презентації плану розвитку закладу та відповіді на запитання членів комісії, де мова йде лише про одного кандидата – Голяченка Олександра Леонідовича, який зараз є в.о. директора школи №12.

Перед початком проведення останніх етапів конкурсного відбору секретар комісії поінформувала, що другий кандидат – Анатолій Каблов, заступника директора будівельного коледжу, за підсумками письмового тестування не набрав прохідний бал.

Нагадаємо, Олександр Голяченко – вчитель історії, заступник директора школи №12, обов’язки керівника закладу виконує з липня 2019 року.

Як повідомляв Житомир.info, в інтерв’ю в листопаді 2019 року заступниця мера Житомира Марія Місюрова розповідала, що зараз оголошений конкурс на посаду директора спеціалізованої школи №12 і можливо згодом ще буде конкурс на посаду директора школи №22.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: школа конкурс директор вакансія 
Матеріали по темі