Здоров'я

Від цього може залежати ваше життя

23 December 2019, 10:01

Щороку близько 150 тис українців дізнаються про страшний діагноз - онкологія. За статистикою, майже половина з них помирають протягом першого року у боротьбі за життя.

На жаль, із кожним роком ці дані тільки погіршуються, і причиною тому є пізня діагностика, коли лікування стає складним, дорогим і не завжди результативним.

Єдиний шлях, як можна уникнути сумної долі - це своєчасно виявити і попередити ризики хвороб.

Одним із лідерів світової медицини по праву вважається Ізраїль, де для ранньої діагностики розроблені програми комплексного обстеження організму - Chek-up. Завдяки новітнім технологіям та сучасній апаратурі діагностика в Ізраїлі є швидкою та точною процедурою і при цьому вона коштує дешевше, ніж в багатьох європейських країнах.

Цінність Сhek-up в тому, що дана діагностика виявляє багато захворювань ще на етапі їх розвитку, коли людина не відчуває ніяких симптомів. Це дає час скласти індивідуальний план ефективного лікування.

Сhek-up – це комплексне інноваційне обстеження, яке включає в себе цілий ряд досліджень:

1. Консультації спеціалістів:

-терапевта, -кардіолога, - спортивного лікаря, - пластичного хірурга, - щелепно-лицьового хірурга, - гастроентеролога (за показаннями), - ЛОРа (за показаннями), - офтальмолога, -дієтолога;

2. Обстеження:

-гінеколога - на рак шийки матки, яєчників, піхви, що включає транс-вагінальне ультразвукове дослідження, -маммолога – на рак грудей, -уролога – на рак простати, яєчок, сечового міхура;

3. Лабораторні дослідження:

-загальний аналіз крові, -білки крові, -функції нирок, печінки, -ліпідний профіль, -гормони щитовидної залози, -вітамін В-12, -фолієва кислота, -загальний аналіз сечі, -дослідження шийки матки РАР та HPV;

4. Пухлинні маркери:

-PSA для раку простати, -CA125 для раку яєчників, -AFP для раку печінки, -HCG для пухлин статевих клітин, -CF для пухлин шлунка і кишківника, -Кальцитонін для раку щитовидної залози;

5. Інші обстеження:

-рентгенографія, -маммографія, -перевірка % жиру в тілі, -перевірка гостроти зору та очного тиску, -ларингоскопія, -панорамний знімок ротової порожнини.

Така перевірка зазвичай займає один день. Цей відрізок часу сповна можуть знайти у своєму графіку навіть дуже зайняті люди, адже здоров’я - найдорожче, що у нас є.

Компанія «TOPRAMBAM mediсal group» повністю візьме на себе організацію цієї поїздки. Ми замовимо вам квитки на літак, організуємо трансфер до місця проживання, забронюємо житло та надамо нашого представника в Ізраїлі, який буде перекладачем та організує прийоми лікарів, проходження лабораторних досліджень та інше. За бажанням, ви можете залишитись в Ізраїлі ще на декілька днів та поєднати Сhek-up із відвідуванням Святих місць та туристичних пам'яток, таких як Стіна Плачу, Голгофа, Храм Господній в Єрусалимі, річка Йордан, Мертве море.

Пам’ятайте, своєчасна діагностика допомагає провести ефективне лікування, відновити здоров’я і врятувати життя. Правильно поставлений діагноз убереже вас від зайвих безглуздих витрат на лікування.

Якщо ж у вас вже з'явились проблеми зі здоров'ям, наша компанія «TOPRAMBAM mediсal group» допоможе у найкоротші терміни організувати висококваліфіковане обстеження та, за потреби, доцільне та якісне лікування, оскільки ми працюємо безпосередньо з провідними клініками Ізраїлю та маємо пріоритетне право черги на обстеження та лікування.

Навіть якщо вам поставили страшний діагноз, ніколи не варто впадати у відчай, у багатьох випадках діагноз не є вироком. Часто буває навіть так, що страшний діагноз не підтверджується при перевірці в Ізраїлі.

Закликаємо лікарів – якщо у вашій практиці трапиться складний або неоднозначний випадок, направте пацієнта до нас, ми організуємо діагностичне обстеження в Ізраїлі, яке допоможе поставити діагноз, а вам призначити правильне лікування.

Компанія «TOPRAMBAM mediсal group» дає можливість отримати висококваліфіковану і високотехнологічну медичну діагностику та лікування в провідних лікувально-діагностичних центрах Ізраїлю.


Запрошуємо вас відвідати наш офіс, де фахівці компанії безкоштовно проконсультують із питань діагностики, можливості лікування, вартості, тривалості поїздки, додаткових послуг.

Наша адреса:
м. Житомир, вулиця Київське шосе, 28

‎+38 066 407 49 02 (Viber, Telegram, WhatsApp)
‎+38 096 347 87 21
‎+38 063 514 02 81

Email: office@toprambam.org
toprambam.org
facebook.com/Toprambam.mg

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікування обстеження онкологія  
Матеріали по темі