Економіка

У зв’язку зі зниженням ціни на газ Житомирський міськвиконком скорегував тарифи на тепло

23 December 2019, 18:56

23 грудня під час позачергового позачергового засідання виконавчий комітет Житомирської міськради скорегував тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з централізованого опалення і постачання гарячої води.

Про це повідомляє пресслужба Житомирської міської ради.

«Мешканці будинків, які обладнані лічильниками, платитимуть 1558,92 грн/Гкал (з ПДВ). Для тих, у кого лічильників немає, тариф становитиме 37 грн за 1 кв.м протягом опалювального періоду (з ПДВ)», – йдеться у повідомленні.

Зазначено також, що з 1 січня 2020 року тарифи на теплову енергію та постачання гарячої води зменшуються і становитимуть:

«Це рішення ухвалено з метою приведення тарифів до економічно обґрунтованих витрат та у зв’язку зі зменшенням ціни на природний газ», – зазначають у міській раді.

Як повідомляв Житомир.info, рік тому, 19 грудня 2018 року, виконавчий комітет Житомирської міської ради проголосував за встановлення скоригованих тарифів на опалення. Тоді заступник мера Сергій Кондратюк казав, що платіжки для населення зростуть на 18%.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком тариф газ тепло  
Матеріали по темі