Події

У райцентрі Житомирської області зіткнулися Lanos і Volkswagen, п’ятеро травмованих

24 December 2019, 11:41

У місті Новоград-Волинський Житомирської області в ДТП травмувалися п’ятеро людей: водії і пасажири.

Про це 24 грудня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 грудня.

«Попередньо встановлено, що близько 16 години 24-річний житель райцентру, керуючи автомобілем Daewoo Lanos і рухаючись по вул. Житомирській у напрямку виїзду з міста, почав виконувати поворот ліворуч, не надавши при цьому перевагу зустрічному автомобілю Volkswagen Passat під керуванням 34-річного місцевого жителя», – йдеться у повідомленні.

Унаслідок зіткнення легковиків травми отримали обидва керманичі, яким після медичного огляду призначили амбулаторне лікування. Також медична допомога без подальшої госпіталізації знадобилась 21-річній пасажирці Volkswagen. У лікарню з тілесними ушкодженнями доставлені пасажир автівки Lanos, 47-річний рівнянин, і ще одна пасажирка Volkswagen, 43-річна місцева жителька.

Нині у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває з’ясування всіх обставин події.

Як повідомляв Житомир.info, 23 грудня 2019 року в Радомишльському районі Житомирської області Audi злетіла з дороги та потрапила у водойму, водій загинув.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Ланос Фольксваген Новоград-Волинський  
Матеріали по темі