Місто

​На «Кромберг енд Шуберт» провели святкову зустріч колективу: нагородили кращих та розповіли про нові проєкти

25 December 2019, 12:56

На підприємстві «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі вже стало хорошою традицією перед новорічними та різдвяними святами проводити зустріч колективу, щоб підсумувати зроблене, нагородити кращих працівників та розповісти про плани на наступний рік. Така святкова зустріч 16 грудня відбулася у «серці» заводу – на території виробництва, адже саме тут народжується історія успіху кожного із працівників. На початку заходу для колективу «Кромбер енд Шуберт» виступили вихованці Центру танцю «Аванте».

«У нас така подія кожного року, це традиція. Особливість в тому, щоби подякувати нашим працівникам за 2019 рік, сказати як працюватимемо у 2020 році і привітати з новорічними святами. Через добру працю наших людей в Житомирі, ми отримали нові проєкти MAN і Skoda, які запрацюють в наступному році. Це дуже непроста і специфічна робота Це додатково 1000 робочих місць. Це збільшення інфраструктури в селі Оліївка, додаткові гроші до бюджету. Сьогодні знайти нового клієнта – дуже тяжка річ, і рідкість знайти такого клієнта, який може дати роботу 1000 людям. Багато чого було вже зроблено і багато нових речей перед нами», – зазначив технічний директор Славомір Качмарек.

На сьогоднішній день «Кромберг енд Шуберт» у Житомирі став одним з найпотужніших підприємств і яскравим прикладом цього є показники роботи. Кожен робітник за ефективну працю має можливість отримати премію, а за минулий рік заробітна плата працівників заводу збільшилась на 20%.

«Ми протягом року двічі піднімали заробітну плату і вона збільшилася протягом року на 20%. 2019 рік для нашої корпорації став дуже важким фінансовим роком. Але завдяки злагодженій роботі і ефективності ми могли протягом цього року створити певні резерви для того, щоб всі перед новорічними святами мали додаткову виплату, вона неформально називається 13 зарплата, а насправді, це премія за лояльність всіх працівників до підприємства, до колег», – розповів фінансовий директор Олександр Шаварський.

Завод «Кромберг енд Шуберт» нарощує свої потужності, створює необхідні умови для комфортної та якісної роботи працівників та надає всі можливості для розвитку. І на першому місці для керівництва – здоров'я персоналу. Окрім вже існуючих соціальних послуг у новому році всі працівники заводу зможуть пройти безкоштовне медичне обстеження.

«На підприємствах ми запровадили безкоштовне обстеження наших працівників, зокрема жінок. Коли ми запропонували пройти мамологічне дослідження, то змогли виявити на початкових стадіях новоутворення і фактично врятувати більше 20 співробітників. Ті медичні догляди, які ви щороку проходите, вони не до кінця нас влаштовують особливо, з огляду на те, що вони не завжди можуть на ранніх стадіях виявити сигнали про хронічні хвороби. Ми вирішили запровадити більш якісне обстеження наших працівників за рахунок компанії. В рамках щорічного огляду, клініка «Сінево» запропонувала нам дослідження стану здоров'я чоловіків та жінок. Є великий пакет досліджень, більше ніж на 40 показників, який коштує в ринковій ціні близько 3.5-4 тис. гривень. Кожен з вас зможе пройти таке безкоштовне обстеження в пунктах компанії «Сінево», які найближче знаходяться до вас. Цей напрямок спрямований на турботу про вас», – анонсував нову можливість колективу Олександр Шаварський.

Також він подякував всім за підтримку та роботу і зазначив, що з наступного року на підприємстві буде новий фінансовий директор з Німеччини.

Особливістю заходу стало нагородження кращих працівників підприємства. Подяки та нагороди отримали Надія Моргалюк, Інна Кирильчук, Тетяна Марусова, Леся Гренчерик, Олександр Демчук, Богдан Шакура, Іван Баранов, Олег Топал та Костянтин Магалецький.

На підприємстві створені всі умови для професійного розвитку працівників. Завдяки наполегливій праці, ефективній роботі та бажанню кожен працівник може дорости до директора. Михайлу Бруновському знадобилось багато років і зусиль, щоб з простого працівника стати начальником виробництва. У компанії він працює з 2006 року, ще з Луцька і переконує, що головне – це ефективна праця кожного працівника підприємства.

«Кожен працівник, який є тут має працювати 100% ефективно, не 20%, не 30%, бо це успіх підприємства. Якщо ми будемо так працювати, то можемо говорити про підняття заробітної плати, про виплату 13-ї заробітної плати. Наше підприємство дає можливість працювати за кордоном. У нас найвищі стандарти, які ви можете побачити на європейських заводах. Ми – модель європейського підприємства і не працюємо за схемами пострадянського союзу чи наших підприємств. «Кромбергенд Шуберт» – це високотехнічне обладнання, висока культура і підхід до роботи. Для кожного нашого працівника ми даємо розвиток. Тут він може стати будь-ким, аби він захотів і приклав зусилля. Кожен працівник може досягти рівня технічного чи фінансового директора. Для цього треба час і тяжка праця. Ви можете тільки своїми знаннями, працею і наполегливістю досягти успіху», – розповідає Михайло Бруновський.

На завершення директори привітали колег з новорічними та різдвяними святами, побажали міцного здоров’я, щастя, сімейного затишку та веселих свят.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кромберг енд Шуберт подяки проєкти  
Матеріали по темі