Суспільство

​На полігоні у Житомирській області показали нові і модернізовані зразки бронетанкової техніки для ЗСУ

25 December 2019, 13:25

На полігоні у Житомирській області 24 грудня завершився демонстраційний показ нових і модернізованих зразків бронеавтомобільної техніки для ЗС України. Показ проводився у три етапи.

Про це повідомляє Генеральний штаб ЗС України на сторінці у Facebook.

«До показу були представлені бронеавтомобілі «Дозор-Б» виробництва ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова», «Новатор» і «Варта» від ТОВ «Українська бронетехніка» та «Oncilla-M» ТОВ «НВК «ВК Система» . Мета заходу – демонстрація виробниками окремих технічних характеристик представлених зразків техніки, зокрема, можливостей з подолання ними основних перешкод. Демонстраційний показ проводився у три етапи.
На першому етапі бронеавтомобілі продемонстрували можливості у подоланні різноманітних перешкод на випробувальному полігоні Приватного акціонерного товариства «АвтоКрАЗ».

Другим етапом випробовувань став марш довжиною понад 500 км. за маршрутом м. Кременчук – полігон на Житомирщині.
Тут, на полігоні відбувся третій етап, вході нього розробники продемонстрували можливості бронеавтомобілів у наближених до екстремальних польових природних умовах. Також, за участі військовослужбовців десантно-штурмових військ, відбулася практична перевірка ергономічності десантних відділень. На завершення випробувань демонструвалися вогневі можливості кожного зразка техніки», – йдеться у повідомленні.

За результатами демонстраційного показу комісія Збройних Сил України надасть пропозиції для прийняття рішення щодо подальшого постачання на озброєння кращих із представлених зразків бронеавтомобілів.

Як повідомляв Житомир.info, 12 грудня у свій день народження в житомирській 95-ій бригаді показали, яку техніку та озброєння мають десантники.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ЗСУ техніка показ полігон  
Матеріали по темі