Події

У Житомирі правоохоронці затримали двох учасників злочинної групи під час продажу зброї

26 December 2019, 14:04

У Житомирі правоохоронці 25 грудня затримали двох найактивніших учасників злочинної групи під час продажу гранати «РПГ 26 «Аглень».

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Поліцейські отримали інформацію, що на території області група осіб займається збутом зброї. У ході слідчих дій були встановлені причетні особи та місце ймовірної реалізації чергової партії. 25 грудня у м. Житомирі поліцейські затримали двох найактивніших учасників злочинної групи під час збуту гранати «РПГ 26 «Аглень». Вартість боєприпаса становила 300 доларів США.Затриманими під час вчинення злочину були житомиряни, 39-ти та 53-х років. Один із них раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності. Крім того, під час проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів поліцейські вилучили нарізну та холодну зброю, гранати, а також наркотичні речовини», – йдеться у повідомленні.

У поліції зазначають, що наразі двох членів злочинної групи затримано у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо оголошення їм про підозру за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв Житомир.info, на початку лютого 2019 року правоохоронці затримали двох жителів Новограда-Волинського, які продавали зброю та боєприпаси, вкрадені у військовій частині.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція зброя граната  
Матеріали по темі