Події

У поліції розповіли подробиці затримання групи «домушників» у Житомирській області

26 December 2019, 15:36

Затримані 24 грудня у смт Черняхів квартирні крадії, причетні до крадіжок в інших областях України. Один із співучасників розшукувався за вчинення особливо тяжких злочинів, зокрема розбійного нападу поєднаного з вбивством на Одещині. З квартири у Черняхові злочинці викрали золоті прикраси та хотіли втекти за межі селища.

Подробиці затримання квартирних крадіїв розповів заступник начальника Управління карного розшуку ГУНП Андрій Федоришин. На сайті ГУНП у Житомирській області 26 грудня опублікували відео затримання банди.

«Крадіжка була вчинена в селищі Черняхів, таким же само чином, шляхом віджиму вікна проникли до квартири і викрали золоті вироби, і протягом години, переслідуючи вказаних злочинців, вони були затримані на під’їзді до Черняхова. Двоє з співучасників безпосередньо скоїли злочин: один проник в житло, а інший прикривав його дії, спостерігав, щоб вони не були помічені свідками та очевидцями. Після вчинення злочину вони намагалися залишити територію селища Черняхів на автомобілі, який використовували для пересування під час своїх злочинних дій. На даний час розслідування проводиться слідчим відділенням Черняхівського відділу поліції. У нас є підстави вважати, що це не єдиний їхній злочин, у подальшому буде прийматися рішення про об’єднання кримінальних проваджень у скоєнні яких вони обґрунтовано підозрюються. За нашою інформацією, окрім крадіжок з житла, які вони скоїли на території нашої області, достатньо є даних вважати, що вони причетні до крадіжок на території Коростенського, Овруцького, Малинського та Хорошівського районів також міста Житомир. Наявна також інформація, що вказана група причетна до вчинення аналогічних злочинів на території Волинської та івано-Франківської областей», – зазначив Андрій Федоришин


Як повідомляв Житомир.info, 24 грудня у смт Черняхів Житомирській області правоохоронці затримали квартирних крадіїв, причетних до інших злочинів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: затримання поліція квартирні крадії  
Матеріали по темі