Суспільство

​Синоптики обіцяють сніжну новорічну ніч у Житомирі

27 December 2019, 14:04

За прогнозами синоптиків, новорічна ніч у Житомирі буде сніжною та морозною. Однак, ховати парасольки ще зарано.

Про це йдеться у прогнозі погоди від Житомирського обласного центру з гідрометеорології, наданому Житомир.info.

У ніч на 28 грудня очікується сніг та мокрий сніг, який падатиме і вдень разом з дощем. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7-12 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла. По області погода не дуже відрізнятиметься: хмарно, мокрий сніг з дощем. Температура протягом доби від 3°морозу до 2° тепла.

29 грудня погода буде хмарною та морозною, порівняно з попереднім тижнем. Вночі невеликий сніг, вдень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура протягом доби 0-5° морозу.

В переддень Нового року, 30 грудня – хмарно з проясненнями та без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний з переходом на південно-західний 5-10 м/с. Температура вночі 2-7° морозу, вдень 0-5°морозу.

31 грудня та 1 січня вночі продовжуватиме падати невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Температура 31 грудня вночі 0-5° морозу, в решту часу від 1° морозу до 4° тепла.

Нагадаємо, останній робочий тиждень 2019 року в Житомирі – дощовий і туманний.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня на майдані Корольова запалили вогні головної ялинки міста та відкрили Різдвяний ярмарок. На ярмарку житомиряни та гості міста можуть придбати іграшки, статуетки та солодощі у вигляді мишей та щурів. Для найменших є резиденція святого Миколая та атракціони. 28 листопада 2019 року виконавчий комітет міськради затвердив програму святкування Різдва та Нового року у Житомирі. План заходів – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сніг Новий рік погода синоптики  
Матеріали по темі