Суспільство

На новорічні свята у Житомирській області правоохоронці працюватимуть у посиленому режимі

27 December 2019, 15:24

На території області під час святкових новорічних та різдвяних заходів правоохоронці працюватимуть у посиленому варіанті несення служби. До охорони правопорядку у новорічну ніч заступлять близько 200 поліцейських і бійців Національної гвардії.

Про це повідомляють на сайті ГУНП у Житомирській області.

«Особливу увагу правоохоронці приділяють забезпеченню правопорядку у місцях масового перебування людей: на святкових ярмарках та поблизу головних ялинок населених пунктів, біля культових та релігійних споруд тощо. Ситуаційний центр ГУНП координує діяльність підрозділів поліції для забезпечення дотримання безпеки та правопорядку на вулицях населених пунктів області. Безпосередньо у ніч з 31 грудня 2019 на 1 січня 2020 років на охорону публічного порядку заступлять близько 200 поліцейських і бійців Національної гвардії. Масові заходи заплановані у всіх районних центрах області, зокрема відбудуться святкові концерти та вуличні вистави. Очікується участь у них близько 10 тисяч громадян. Правоохоронці працюватимуть безпосередньо у місцях проведення заходів», – йдеться у повідомленні.

Працівники поліції бажають усім жителям регіону світлих та радісних свят і нагадують про існуючі заборони щодо вживання спиртного у громадських місцях, а також закликають обмежити використання піротехнічних засобів.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня на майдані Корольова запалили вогні головної ялинки міста та відкрили Різдвяний ярмарок. На ярмарку житомиряни та гості міста можуть придбати іграшки, статуетки та солодощі у вигляді мишей та щурів. Для найменших є резиденція святого Миколая та атракціони. 28 листопада 2019 року виконавчий комітет міськради затвердив програму святкування Різдва та Нового року у Житомирі. План заходів – тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція Новий рік святкування  
Матеріали по темі