Події

За добу в Житомирській області рятувальникам довелося двічі витягати з кюветів автомобілі, які занесло на слизькій дорозі

30 December 2019, 13:09

За добу, що минула, 29 грудня, рятувальники Житомирської області двічі виїжджали для надання допомоги водіям легкових автомобілів, які не впоралися з керуванням та опинилися у кюветах.

Про це 30 грудня повідомила пресслужба управління ДСНС України у Житомирській області.

«Зокрема, о 10:55 рятувальники Любарського району виїхали на виклик до села Кутище. В автівці у житомирському напрямку їхали чоловік з дружиною та двоє дітей. На слизький дорозі автомобіль занесло на узбіччя, і він злетів з траси у кювет. Виїхати звідти самостійно водієві не вдавалося. За допомогою троса та пожежного автомобіля рятувальники оперативно вивільнили машину зі снігового замету, відбуксирували її на дорогу, та родина змогла продовжити рух далі», – йдеться у повідомленні.

Загалом за добу підрозділи ДСНС області виконали три виїзди для проведення аварійно-рятувальних робіт та надання допомоги населенню у несприятливих побутових ситуаціях та погодних умовах, врятовано 1 людину.

Як повідомляв Житомир.info, 26 грудня 2019 року синоптики попередили про ускладнення погодних умов 27-29 грудня, прогнозуючи дощ, мокрий сніг та ожеледицю.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальники ожеледиця  
Матеріали по темі