Місто

​Водоканал заплатить 18 млн грн за послуги з підвищення тиску в кількох багатоповерхівках Житомира. Список адрес

3 January 2020, 13:07

КП «Житомирводоканал» заплатить 18 млн грн за послуги підвищувальних установок для забезпечення достатнім тиском холодної води мешканців верхніх поверхів деяких багатоповерхівок, де для цього не вистачає власних потужностей підприємства.

Про це йдеться у звіті про закупівлю відповідних послуг у КП «Житомиртеплокомуненерго», опублікованому на ресурсі ProZorro.

В обґрунтуванні застосування переговорної процедури КП «Житомирводоканал» пояснює, що потужностей підприємства не вистачає, щоб забезпечити достатнім тиском води квартир мешканців верхніх поверхів деяких багатоповерхових будинків міста. Вирішити проблему можна за допомогою підвищувальних установок, які є на балансі іншого комунального підприємства міста – КП «Житомиртеплокомуненерго».



За умовами укладеного договору від 20 грудня 2019, вартість послуг з підвищення тиску холодної води спеціальними установками становить 18 млн 109 тис. 90 грн 21 коп. (з ПДВ). Договір набуває чинності 1 січня і діє до кінця 2020 року.

У додатку до даного договору міститься плановий розрахунок вартості послуг та перелік багатоповерхівок, де розміщені установки з підвищення тиску холодної води. У ньому –шість десятків адрес будинків у різних районах міста.


Скрін додатку до договору

Нагадаємо, на початку грудня 2019 мешканці деяких багатоповерхівок Житомира почали скаржитися на проблеми з тиском води. У водоканалі пояснили причину низького тиску проведенням реконструкції магістрального водогону, про що попереджали ще влітку.

Як повідомляв Житомир.info, 24 грудня 2019 водоканал відзвітував про введення в експлуатацію трубопроводу, який проходить по правому берегу Тетерева і живить водою більшу частину Житомира. Тоді на підприємстві запевнили, що завершення даних робіт дозволить жителям Польової та центру міста у свята мати достатній тиск води в квартирах. Проте попередили про відновлення робіт з реконструкції мережі у січні, після різдвяних свят.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал тиск води  
Матеріали по темі