Події

​Уночі на Параджанова в Житомирі Audi «влетіла» в стовп: травмованого 27-річного водія діставали рятувальники

4 January 2020, 11:58

Уночі 4 січня на вулиці Параджанова в Житомирі легковик врізався у стовп. Аби дістати водія, з понівеченого автомобіля, знадобилась допомога рятувальників. Молодого чоловіка доправили до обласної лікарні.

Про це 4 січня повідомили пресслужби ГУНП в Житомирській області та управління ДСНС в області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 січня уночі на вулиці Параджанова обласного центру. Попередньо встановлено, що водій автомобіля «Audi A4», 27-річний житомирянин, не впорався з керуванням та в’їхав в електроопору. У результаті ДТП керманич отримав травми. Його було госпіталізовано до обласної клінічної лікарні», - йдеться у повідомленні поліції.

За повідомленням пресслужби ДСНС в області, постраждалого водія довелось звільняти рятувальникам, адже відкрити водійські дверцята без них не вдавалося.

«4 січня о 03:09 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що по вулиці Параджанова у Житомирі сталася дорожньо-транспортна пригоді та необхідна допомога у деблокуванні потерпілого. З’ясувалося, що внаслідок зіткнення легковика Audi з електроопорою, водій опинився заблокований у понівеченій автівці. Чоловік був при свідомості. За допомогою гідравлічного розтискача бійці аварійно-рятувальної частини відкрили водійські дверцята. Далі на ношах рятувальники транспортували постраждалого до медичного автомобіля», - повідомили рятувальники.

Нині поліції встановлює усі обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Нагадаємо, вночі 29 грудня в Житомирі на вулиці Перемоги легковик в’їхав у дерево: загинув 33-річний водій.

Як повідомляв Житомир.info, 16 вересня 2019 на Параджанова в Житомирі BMW намагався обминути собаку та в’їхав у стовп: двоє дорослих і дворічна дитина потрапили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Параджанова стовп  
Матеріали по темі