Місто

​За ніч на дорогах Житомира комунальники висипали майже 70 тонн протиожеледних засобів

9 January 2020, 11:51

У ніч з 8 на 9 січня через ускладнення погодних умов на вулицях Житомира працювала спецтехніка, яка очищала дороги від снігу та посипала протиожеледними засобами.

Про це повідомляють на сайті Житомирської міської ради.

«У ніч з 8 на 9 січня 2020 року на вулицях міста працювала механізована протиожеледна бригада в складі 8 одиниць спецтехніки, в т.ч.: - 3 піскорозкидачі Глобуси; - 1 екскаватор. Використано: 48 т піскосуміші, 21 т солі та пройдено шлях 399 км. У разі погіршення погодних умов на прибиранні вулиць міста буде задіяно посилену чергову зміну в складі 18 одиниць спецтехніки, в т.ч.:

- 9 піскорозкидачі (7 комбінованих МАЗів та 2 КДМ ЗІЛ);

- 2 плужнощіточних автомобілі;

- 3 підмітальних трактора;

- 2 грейдера;

- 2 екскаватора.

Для прибирання тротуарів буде задіяно 4 Хако та 1 підмітальний трактор. Крім цього, будуть задіяні підрядні організації», – йдеться у повідомленні.

Пресслужба САД у Житомирській області 9 січня повідомила Житомир.info, що на шляхах загального користування теж працює спецтехніка.

«Для забезпечення руху на шляхах загального користування державного значення Житомирщини працює більше двох десятків одиниць дорожньої техніки та майже 30 працівників підрядних організацій», – йдеться у повідомленні.

На сайті ГУНП у Житомирській області поліцейські закликають водіїв та пішоходів бути максимально обережними та враховувати погодні умови, вирушаючи у дорогу.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці листопада житомирські комунальники розповіли, чи готові до погіршення погоди та продемонстрували техніку, яка прибиратиме сніг та посипатиме дороги міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дороги ожеледиця комунальники  
Матеріали по темі