ДОПОМОГА

​«Янголики для Алли»: у Житомирі триває благодійна акція по збору коштів на лікування художниці Алли Юзепольської

9 January 2020, 17:27

У Житомирі в «Gnatyuk Art Center» триває благодійна акція по збору коштів на лікування для художниці, викладачки та волонтерки Алли Юзепольської. За словами директорки артцентру, житомирянці діагностували остеоартроз суглобів і їй потрібні термінові хірургічні операції з ендопротезуванням. Вартість протезів - 160 тис. грн.

Аби допомогти зібрати кошти, будь-хто може придбати картини, різноманітні листівки та магніти, які створила художниця. Усі зібрані кошти підуть на лікування Алли.

«Вона себе почала погано почувати, пішла до лікаря і він поставив діагноз, який потребує негайного втручання, тому що дуже великий ступінь руйнування суглобів і потребує заміни спочатку одного суглобу, а потім іншого. Звичайно, що на закупку цих суглобів повинні бути витрачені великі кошти», - розповідає директорка «Gnatyuk Art Center» Тетяна Пелех.


Далі демонструє картини Алли Юзепольської, які зараз можна придбати в артцентрі.

«Це роботи - її позитиви, така «няшна» тематика, як каже сама Алла, вона має попит серед дітей, закоханих, дівчаток. І ось більш серйозний доробок - натюрморти та пейзажі», - говорить Тетяна Пелех.

Виявили бажання приєднатися до благодійної акції і художники, які перераховуватимуть кошти від проданих картин.

«Аллі також телефонували інші художники, не знаючи про ініціативу Віктора Ковалика, тобто це ланцюжкова реакція. І не дивно, враховуючи ті якості, які є у Алли і з якою душею вона відноситься до своєї справи як викладач, і як людина до горя інших. Під час роботи у артцентрі вперше беру участь і вперше свідок подібної благодійної акції», - каже працівниця «Gnatyuk Art Center» Оксана Шимановська.

Маленькі благодійники також можуть подарувати янгола з побажаннями для художниці.

«Ці картини ми малювали для Алли Михайлівни, для того, щоб її підтримувати»,- говорить школярка Ірина.

«Янгол символізує добро і щастя», - додає інша вихованиця художниці Марія.

Акція триватиме до кінця січня, однак організатори сподіваються зібрати кошти якомога швидше.


Переказати кошти на лікування можна на картку ПриватБанку 4149 4993 4433 7181 (Юзепольська Алла Михайлівна)


Як повідомляв Житомир.info, 20 січня 2018 року житомирська художниця та авторка «Янгола з великим серцем» Алла Юзепольська провела благодійну акцію на підтримку бійців АТО.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Юзепольська допомога благодійність акція  
Матеріали по темі