Місто

Робоча субота у Житомирі буде дощовою

10 January 2020, 13:35

Погода у суботу та неділю, 11 і 12 січня, буде подібною до березневої: вночі – зі слабким морозом, удень – температура плюсова, буде похмуро й дощитиме.

Про це йдеться у прогнозі погоди від Житомирського обласного центру з гідрометеорології.

11 січня

У Житомирі буде хмарно. Вночі невеликі опади. Вдень часом невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 1°C тепла до 1°C морозу, вдень – 3-5°C тепла.

По області в цілому також буде хмарно. Вночі невеликі опади. Вдень часом невеликий дощ. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 3°C тепла до 2°C морозу, вдень 1-6 °C тепла.

12 січня

Хмарно з проясненням. Без істотних опадів. Вітер північний з переходом на південно-західний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2°C тепла до 3°C морозу, вдень 0-5°C з позначкою «+».

Подібною погода буде і на початку наступного тижня: опадів не очікується, стовпчик термометра у денні години «доповзатиме» до +5°C.

Нагадаємо, що субота, 11 січня, буде робочим днем у працівників з «п’ятидневкою»: доведеться відпрацьовувати за передріздвяний вихідний, який був 6 січня.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж робочого тижня, що триває, як і прогнозували синоптики, у Житомирі утримувалася похмура погода, з дощами та мокрим снігом.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода зима січень дощ  
Матеріали по темі