Події

​Суд у Житомирській області оштрафував матір 7-річного хлопчика, який бив і вимагав гроші в однолітків

13 January 2020, 14:23

Брусилівський районний суд Житомирської області накласти штраф у розмірі 850 гривень на матір 7-річного хлопчика, який бив однолітків, а також, погрожуючи порізати склом, вимагав гроші.

Постанова суду від 10 січня 2020 оприлюднена в єдиному реєстрі судових рішень.

У матеріалах суду зазначається, що хлопчик на ім’я Ілля, 2012 року народження, 8 жовтня та 20 листопада 2019 року в приміщенні Хомутецької школи, що в Брусилівському районі побив однолітка «ногами, палкою, спихав зі сходів, у наслідок чого заподіяв шкоду психічному здоров’ю потерпілого». Пізніше, 26 листопада, хлопчик погрожував порізати склом і вимагав гроші у іншої дитини.

Суд дійшов висновку, що матір малолітнього порушника не приділяє належної уваги вихованню сина, не цікавиться його шкільним життям, а тому до неї необхідно застосувати адміністративне стягнення у виді штрафу в дохід держави. Тож у своїй постанові суддею був визначений розмір штрафу – 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 грн.

Нагадаємо, у грудні 2019 у Житомирі суд оштрафував жінку, син якої у школі штовхнув однолітка.

Як повідомляв Житомир.info, 26 листопада 2019 року Ружинський районний суд Житомирської області виніс постанову про покарання матері учня 7-го класу Зарічанської ЗОШ за неналежне виконання батьківських обов’язків. Хлопець їздив велосипедом по шкільному коридорі, бив у живіт вчителя фізкультури та вчиняв психологічне та фізичне насилля учениці 7-го класу. За це матір оштрафували на 850 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд булінг штраф  
Матеріали по темі