Здоров'я

У Житомирі зареєстрували ще дві смерті від грипу

14 January 2020, 09:38

У Житомирі зареєстрували ще два летальних випадки грипу: помер літній чоловік, стосовно іншого випадку інформація з’ясовується.

Про це 14 січня Житомир.info розповів завідувач відділу організації епідеміологічних досліджень обласного лабораторного центру Анатолій Головченко.

«Минулого тижня, 9 січня, помер 86-річний чоловік. Стосовно ще одного випадку чекаємо інформацію з лікарні. Відомо, що випадок лабораторно підтверджений. Ми дали запит на лікарню, очікуємо деталей», – поінформував Анатолій Головченко.

Нагадаємо, упродовж першого тижня січня 2020 року (станом на 6 січня) в Житомирській області за медичною допомогою з приводу захворювань на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції звернулось 4416 осіб. Також повідомлялося, що наприкінці грудня 2019 року від вірусу грипу А (H1N1) у Житомирі померла жінка, 1964 року народження.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2019 року ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» інформував, що у сезоні 2019-2020 років очікуються дві хвилі підйому захворюваності на грип та ГРВІ: у грудні та наприкінці січня-початку лютого, з можливим піком на 4-му тижні 2020 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: грип ГРВІ лабораторний центр  
Матеріали по темі