Події

Прикордонники зловили чотирьох мисливців з Житомирської області, які вирушили на полювання в зону ЧАЕС

15 January 2020, 12:34

У Чорнобильській зоні житомирські прикордонники разом з поліцією затримали незаконних мисливців та вилучили у них зброю.

Про це 15 січня Житомир.info повідомили у пресслужбі Житомирського прикордонного загону.

«Учора (14 січня – ред.) надвечір спільний наряд від прикордонників відділу прикордонної служби «Іванків» Житомирського загону та співробітників Національної поліції в зоні відчуження виявили та затримали любителів незаконного полювання. Четверо громадян України, жителів Народицького району Житомирської області, на автомобілі «ЗАЗ», поза встановленими пунктами контролю, перетнувши тилову межу зони безумовного (обов’язкового) відселення, мали намір вполювати дичину на відселеній території. Кожен з чоловіків мав при собі мисливську зброю та відповідний боєкомплект», – йдеться у повідомленні.

Під час перевірки та встановлення обставин з’ясувалось, що в правопорушників на одну рушницю не виявилось жодних документів.

На горе-мисливців склали відповідні адміністративні документи за ст. 46-1 КУпАП «Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіаційного забруднення».

Мисливську зброю та боєприпаси, а саме дві рушниці ТОЗ-34, нарізний карабін «Browning Bar», рушницю ИЖ-18 та понад 30 патронів різного калібру вилучили співробітники Національної поліції.

Заходи щодо перевірки тривають.

Як повідомляв Житомир.info, 17 листопада 2019 року Житомирські прикордонники затримали чоловіків на позашляховиках, які зі зброєю їхали в зону відчуження.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонники кордон зона відчуження ЧАЕС мисливець зброя  
Матеріали по темі