Події

У житомирському гідропарку під час відзначення Водохреща помер чоловік

19 January 2020, 16:05

У житомирському гідропарку 19 січня під час відзначення свята Водохреща помер чоловік.

Цю інформацію почали розповсюджувати користувачі соцмереж. В поліції факт загибелі чоловіка підтвердили, але зазначили, що у крижану воду він, за словами очевидців, не пірнав.

«Близько 11:30 надійшло повідомлення, що на території гідропарку стало недобре і помер пенсіонер 1949 року народження, житель обласного центру. За словами очевидців, чоловік не купався, а просто спостерігав за дійством», - повідомила в коментарі Житомир.info речниця головного управління Нацполіції в Житомирській області Алла Ващенко.

Нагадаємо, з самого ранку 19 січня у житомирському гідропарку містяни почали занурюватися у крижану воду не чекаючи офіційного освячення. О 12:30 священники освятили воду в Тетереві й сотні людей прийняли благодатну купіль.

Організовані міською владою заходи цього дня в гідропарку мали тривати з 11:00 до 16:00. У відповідному рішенні, ухваленому на засіданні міськвиконкому 15 січня 2020 року, зазначалося, що управління охорони здоров’я міської ради має забезпечити роботу медичних працівників під час проведення заходу, а також звернутися до департаменту охорони здоров’я Житомирської обласної державної адміністрації для чергування автомобіля швидкої та невідкладної медичної допомоги в режимі очікування на базі комунальної установи «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2019 року в житомирському гідропарку о 14:00 священники освятили воду Тетерева, але люди приймали благодатну купіль з самого ранку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Водохреще гідропарк купання поліція  
Матеріали по темі