Місто

Для житомирського гідропарку збираються за півмільйона купити атракціон «Лабіринт»

20 January 2020, 12:54

Комунальне підприємство «Парк» Житомирської міської ради 17 січня оголосило тендер на купівлю атракціону «Лабіринт» або еквівалент за 518 тис. 400 грн.

Відповідне оголошення опубліковане 17 січня на ресурсі ProZorro.

«Ігровий комплекс «Лабіринт» або еквівалент розмірами довжина, ширина, висота: 10м * 5м * 5,5м, являє собою трирівневий каркас, зібраний з труб, обшитих м'яким матеріалом. Стіни, перегородки і стелю зреалізувати з капронової сітки. Розміщення м'яких безкаркасних м'яконабивних елементів типу «Груші», «Сосиски», «М'ячі», «Кулі» і т.д.», - зазначається в технічних вимогах до закупівлі.

Період придбання, монтажу та встановлення атракціону – по 20 квітня 2020 року. Переможець тендеру має своїм транспортом доставити товар за адресою: м.Житомир, Чуднівське шосе, 3.

Разом із тендерною пропозицією учасник зобов’язаний надати фотографії запропонованих атракціонів. Тендерні пропозиції замовник приймає до 2 лютого 2020, проведення аукціону заплановане на 3 лютого.

Нагадаємо, в листопаді 2019 року в житомирському парку ім.Гагаріна встановлювати новий атракціон «Лебеді», закуплений КП «Парк» в рамках проєкту бюджету участі. Автором проєкту «Міському парку – нові атракціони» є ексзаступник міського голови Матвій Хренов. У детальному описі проєкту мова йшла про мобільну карусель, яка використовуватиметься безкоштовно на загальноміські свята. Однак, потім вирішили придбати стаціонарну карусель, на якій відвідувачі парку зможуть покататися за гроші. Тоді ж директор КП «Парк» Ігор Леонченко повідомив, що в наступному році за кошти парку будуть закуповувати дитячий лабіринт для гідропарку.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2019 року КП «Парк» оголосило тендер на атракціон «Лебеді» в рамках реалізації проєкту бюджету участі. Однак, торги не відбулися через подання менше двох тендерних пропозицій. У квітні провели другі відкриті торги, за результатами яких 20 травня КП «Парк» підписало договір із ТОВ «Екобуд Україна» вартістю 860 тис. 250 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк тендер атракціон КП "Парк"  
Матеріали по темі