Фоторепортаж

Свята закінчилися: у Житомирі знімають прикраси з головної ялинки та прибирають декорації на Михайлівській. Фоторепортаж

20 January 2020, 13:49

Зимові святкування завершилися. Останнім святом новорічно-різдвяного періоду було Водохреще (19 січня), яке у Житомирі відзначали в гідропарку, де охочі пірнали у крижану воду.

20 січня комунальники почали розбирати головну ялинку, що на майдані Корольова: за допомогою спецтехніки знімають іграшки та гірлянди. Деякі будиночки на Різдвяному ярмарку сьогодні ще працюють, але більшість зачинені.

Святкові декорації прибирають і на вулиці Михайлівській.

Нагадаємо, 10 грудня 2019 року на майдані Корольова у Житомирі встановили ялинку – головний символ різдвяно-новорічних свят – ялинку. Ввечері 19 грудня у місті офіційно розпочався сезон свят: на пішохідній вулиці Михайлівській урочисто увімкнули ілюмінацію, а на майдані Корольова запалили вогні головної ялинки міста.

Як повідомляв Житомир.info, у листопаді 2019 стало відомо, що головним новорічним символом Житомира стане блакитна 17-метрова ялинка, яка росте біля ліцею №25. 20 листопада міськвиконком надав дозвіл КП «Зеленбуд» зрізати блакитну ялину, яка росте впритул до вікон міського ліцею.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка свято Новий рік Різдво  
Матеріали по темі