Події

На трасі Житомир – Бердичів KIA не поступилась дорогою Opel: водійка і 12-річна дитина – у лікарні

20 January 2020, 17:26

У Бердичівському районі Житомирської області зіткнулися KIA та Opel. У дорожньо-транспортній пригоді травмувалися двоє людей, зокрема й 12-річна дитина.

Про це 20 січня Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомирської області.

«На трасі Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, поблизу смт Гришківці, водій автомобіля KIA, 1993 року народження, здійснюючи поворот, не пропустив автомобіль Opel під керуванням водійки, 1986 року народження, який рухався у зустрічному напрямку. Внаслідок цього відбулося зіткнення транспортних засобів. Обидва автомобілі зазнали пошкоджень, а водійка і пасажир Opel, дитина 12 років, травмувалися. Обох травмованих госпіталізували до Бердичівської міської лікарні: забої, підозра на закриту черепно-мозкову травму», – розповіла старший інспектор пресслужби патрульної поліції Житомирської області Тетяна Носадчук.

У патрульні поліції також повідомили про ДТП на 232 км траси Київ – Чоп, у якій травмувалася велосипедистка.

«Водій, 1975 року народження, керуючи автомобілем Peugeot, рухався у крайній правій смузі у напрямку міста Києва та здійснив зіткнення з велосипедисткою, яка переїжджала дорогу зліва направо. Внаслідок ДТП велосипедистка отримала травми та була госпіталізована до новоград-волинської лікарні», – поінформувала Тетяна Носадчук.

Як повідомляв Житомир.info, 19 січня 2019 року на трасі Київ – Чоп у Житомирському районі зіткнулися Nissan та Volvo, 25-річна водійка одного з автомобілів загинула.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі