Місто

«Житомирводоканал» попереджає про відключення води на Крошні 22 січня

20 January 2020, 17:46

Комунальне підприємство «Житомирводоканал» попереджає жителів мікрорайону Крошня про відключення води 22 січня з 10:00 до 20:00.

Повідомлення оприлюднили 20 січня близько 17:00 на Facebook-сторінці підприємства.

«Будуть проведені роботи із заміни запірної арматури на самій станції (3-го підйому «Крошня»), а також роботи із заміни двох засувок на перетині вул. Тараса Бульби-Боровця та вул. Покровська», - інформує водоканал.


Нагадаємо, ввечері 5 січня водоканал повідомив про зупинення водопостачання 23 будинків на Крошні у зв’язку з аварією. Вранці наступного дня підприємство поінформувало, що більше двох десятків вулиць у мікрорайоні Крошня, а також прилеглі до них провулки у переддень Різдва лишилися без води, о 13:00 водопостачання почали відновлювати.

Як повідомляв Житомир.info, 24 грудня 2019 водоканал відзвітував про введення в експлуатацію трубопроводу, який проходить по правому берегу Тетерева і живить водою більшу частину Житомира: на підприємстві запевнили, що завершення даних робіт дозволить жителям Польової та центру міста у свята мати достатній тиск води в квартирах, але роботи у січні відновляться і тиск знову зменшать.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал Крошня водопостачання  
Матеріали по темі